Activatiecode verzilveren

BeWellness Aufguss Challenge

Beleef het; de voorrondes van de BeWellness Aufguss Challenge 2024!

Ervaar het ultieme sauna-evenement van het jaar; de BeWellness Aufguss Challenge 2024! In deze spectaculaire opgietwedstrijd gaan de meest getalenteerde saunameesters uit onze thermen en resorts de uitdaging aan om de beste opgietingservaring te creëren. Ervaar indrukwekkende technieken, adembenemende geuren, en inspirerende presentaties terwijl de finalisten strijden om de eerste plaats; de felbegeerde titel.

Beleef de magie van opgieten en voel de energie van een échte aufguss in een warme, gastvrije sfeer. Onze saunameesters brengen je een onvergetelijke mix van techniek, geurbeleving en pure passie voor het vak. De jury bestaat uit ervaren opgieters, maar ook onze gasten spelen een rol in het kiezen van de beste acts. Kom je het beleven en jouw stem uitbrengen voor jouw favoriete opgieting? Bekijk onze acties voor een entree  of maak direct een reservering bij jouw favoriete resort of thermen om de opgieting te komen ervaren.

Agenda voorrondes per resort

Ben je klaar om een inspirerende wereld van opgieten te ontdekken en getuige te zijn van deze spannende uitdaging? De voorrondes plaats in de diverse thermen en resorts van BeWellness. De data vind je hieronder. Reserveer een dagje wellness op de website van het resort van jouw keuze en beleef het! De winnaars van de voorrondes bij de verschillende resorts strijden in oktober tijdens de finale tegen elkaar in BeWellness resort Hezemeer in België.

Zwaluwhoeve Winter 4

VOORRONDES MEI

De spanning stijgt, want de voorrondes van de BeWellness Aufguss Challenge 2024 staan voor de deur! Bekijk hieronder waar en wanneer de voorrondes plaatsvinden in mei 2024.

Waar Data
Elysium 19 mei
Hezemeer 26 mei

Ontdek onze acties

Zwaluwhoeve Winter 5

Voorrondes Juni

In elk van onze thermen en resorts strijden de getalenteerde saunameesters om een felbegeerde plek in de grote finale. Bekijk hieronder waar en wanneer de voorrondes plaatsvinden in juni.

Waar Data  
SpaPuur 2 juni SpaWeesp, SpaPuur en SpaSense*
Gut Sternholz 13 juni  
Veluwse Bron 15 juni  
Thermen Holiday 29 juni Thermen Holiday en Thermen Barenrecht*

Ontdek onze acties

*De opgietmeesters van deze resorts komen samen naar 1 resort voor de voorrondes.

Veluwse Bron Herfst 4

Voorrondes juli

Bereid je voor op een sensationele mix van opgiettechnieken, betoverende geuren en indrukwekkende presentaties. Ontdek hier waar en wanneer de spannende voorrondes plaatsvinden in juli.

Waar Data  
SpaWell 6 juli SpaWell, Zwaluwhoeve*
Bali Therme 23 juli  
Veluwse Bron 27 juli

Ontdek onze acties

*De opgietmeesters van deze resorts komen samen naar 1 resort voor de voorrondes.