Activatiecode verzilveren
Swirl beeldmerk

BeWellness

THE UNIQUE WELLNESS COLLECTION

Be Healthy, Be Relaxed, Be Well

Onze groeiende collectie wellnessresorts, het WellnessInstituut en de Wellness Giftcard zijn verenigd onder één overkoepelende naam: BeWellness. Wij bieden met onze unieke BeWellness collectie een dagje ultieme ontspanning, vol rust en ruimte. Ruimte om te ontspannen en ruimte om je hoofd leeg te maken. Bij onze resorts kom je tot rust en zet je de wereld even op pauze. Dat is onze missie.

Be Wellness resorts

Pure ontspanning

Wij zijn lekker druk. En vaak zelfs een beetje te druk. Wanneer het leven draait om overvolle agenda’s en continue bereikbaarheid is het soms tijd de wereld om je heen even op pauze te zetten. Terug naar de basis en naar wat echt belangrijk is. Een dagje tijd voor jezelf, de batterij weer helemaal opladen, even offline zijn, een dagje ontspanning, je lichaam én geest laten rusten, je gedachten even verzetten, tijd voor jezelf en elkaar, herinneringen maken. Even helemaal niets doen.

BeWellness

Be Healthy, Be Relaxed, Be Well

Wij geloven dat ontspanning, tijd voor jezelf en even onttrekken aan de drukte van alledag erg belangrijk is. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Rust is een schaarste en daardoor zo waardevol. Hiermee laad je de batterij weer helemaal op en kan je er weer volop tegenaan. Wij zijn er voor iedereen. Het maakt dus niet uit of je 80 bent of 18. Of je man of vrouw bent. Of je in Groningen of in Amsterdam woont. 

Be Wellness

BeWellness resorts

Elke wellnessresort geeft een andere ervaring. Kleinschaligere resorts, resorts waarvoor één dag eigenlijk te kort is, resorts vlakbij of in een stad of dorp of meer landelijk gelegen resorts. Met een eigen karakter, een eigen design en een eigen sfeer. Allemaal met hetzelfde BeWellness gevoel: hartelijk en gastvrij. Vandaar ook The Unique Wellness Collection. Geen keten maar een collectie van unieke wellnessresorts.

Ontdek de BeWellness Resorts

SpaWeesp Zomer 11

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

Ontdek de Classic Resorts

Binnenbad Elysium

BEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

Bekijk de Deluxe Resorts

Thermen Barendrecht Herfst Winter 7

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Een ware wellnessbeleving op sterrenniveau, dat kan bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar de beste service en gastbeleving op maat. 

Bekijk de Exclusive Resorts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.