Activatiecode verzilveren
Swirl beeldmerk

Werken bij BeWellness

Ruim vijftien jaar geleden treden de eerste medewerkers in dienst bij de wellnessresorts die later deel uitmaken van International Wellness Resorts. Deze wellnessresorts behoren tegenwoordig tot één overkoepelende brand; BeWellness- the unique wellness collection. Tot op de dag van vandaag zijn een aantal van deze medewerkers er nog altijd werkzaam!

Mockup Truck v2

Collega's

Meer dan 15 jaar geleden traden de eerste medewerkers in dienst bij BeWellness - the unique wellness collection. Momenteel vertegenwoordigt BeWellness dertien vooraanstaande wellnessbedrijven in Nederland, België en Duitsland, met een indrukwekkend team van meer dan 1.200 toegewijde medewerkers. Ben jij benieuwd wie er nu werkt?

Bekijk de collega's

Werken in de Wellness schoonmaak

Elke dag is anders

Hoewel het in de wellness altijd om ontspanning draait, kan het op de werkvloer best hectisch zijn. Dat maakt het juist zo leuk! Geen dag is hetzelfde en aan het einde van de dag ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis. 

Bekijk de vacatures

Werken in de Wellness technische dienst

Wie ambitie toont, komt ver!

De ambitie van BeWellness gaat ver: nog elk jaar groeien de gastenaantallen, het aantal wellnessresorts en de hoeveelheid merken. Zo worden er nog steeds nieuwe resorts geopend of overgenomen. Om alles in goede banen te leiden, is er veel hulp nodig. Gelukkig is Werken in de Wellness echt voor iedereen!

Bekijk de vacatures

Werken in de Wellness wellnessritueel

Kom werken in de wellness

Ben jij ook als een vis in het water in een dynamische omgeving en vind jij het leuk om gasten helemaal in de watten te leggen? We informeren je graag over alles wat er komt kijken bij werken in de wellness. Bekijk ook alvast alle vacatures op onze website.

Bekijk de vacatures

Wat jouw ideale baan ook is, je vindt hem bij ons. Samen werken we aan ontspanning!