Activatiecode verzilveren

Wellness Events

Ontdek gedurende het jaar bij alle BeWellness resorts bijzondere events, waardoor je het ultieme dagje wellness beleeft. 

Tijdens een opgietweekend beleef je het gehele weekend gratis opgietingen. Liever genieten van gratis wellnessrituelen? Met het rituelenweekend ontdek je de unieke rituelen in klein groepsverband. Nieuwsgierig naar de nieuwste meditatietechnieken? Kom kennismaken met verschillende vormen van meditatie tijdens het meditatieweekend.

Ontdek de ultieme sauna-ervaring tijdens de BeWellness Aufguss Challenge 2024! Ervaar top saunameesters die strijden voor de beste opgieting, met indrukwekkende technieken en geuren. Word deel van de energieke sfeer, geniet, en kies jouw favoriet voor de felbegeerde titel! Beleef het tijdens jouw dagje sauna in je favoriete BeWellness resort.

Wellness Events Agenda

Heb jij de Wellness Events al in je agenda gezet? 

Zwaluwhoeve Winter 4

Opgietweekenden

De diverse gratis opgietingen vertegenwoordigen allemaal een eigen thema. Een gevarieerd programma met ontspannende, maar zeker ook uitdagende opgietingen!

Waar Data
SpaWeesp 11 en 12 mei
SpaWell 1 en 2 juni
Veluwse Bron 3 en 4 augustus
Zwaluwhoeve 7 en 8 september
SpaSense 21 en 22 september
SpaPuur 16 en 17 november
Zwaluwhoeve Winter 5

Rituelenweekenden

Geniet in groepsverband van een gratis ritueel naar keuze. Maak kennis met de producten en het verloop van het ritueel. Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Waar Data
Zwaluwhoeve 18 en 19 mei
Elysium 15 en 16 juni
SpaPuur 13 en 14 juli
Thermen Holiday 2 en 3 november
Hezemeer 9 en 10 november
Thermen Barendrecht 14 en 15 december 
Veluwse Bron Herfst 4

Meditatieweekenden

Tijdens de unieke meditatiesessies ervaar je hoe je in deze meditatieve sferen raakt door middel van klanken, aanrakingen, geuren en warmte. 

Waar Data
Hezemeer 8 en 9 juni
SpaSense 8 en 9 juni
Thermen Holiday 20 en 21 juli
Thermen Barendrecht 10 en 11 augustus
SpaWeesp 21 en 22 september
Elysium 5 en 6 oktober
SpaWell 12 en 13 oktober
Veluwse Bron 14 en 15 december