Activatiecode verzilveren

Albert Heijn

Wat leuk dat je een e-ticket voor een dagje wellness hebt gekocht. Kies hieronder jouw favoriete resort waar jij een e-ticket voor hebt gekocht en verzilver jouw e-ticket voor een heerlijk dagje wellness.

Be Wellness resorts

VERZILVER JOUW E-TICKET

  1. Kies jouw favoriete wellnessresort;
  2. Klik op e-ticket verzilveren;
  3. Vul de unieke 13-cijferige e-ticketcode(s) in en klik op volgende (1 e-ticketcode is geldig voor 1 persoon);
  4. Kies de gewenste datum en tijd;
  5. Maak je reservering compleet met leuke extra's;
  6. Vul je gegevens in en ontvang een bevestiging in de mail;
  7. Neem je reserveringsbevestiging mee naar het wellnessresort. Het aantonen van deze bevestiging kan zowel geprint als digitaal;
  8. Geniet van een heerlijk dagje wellness!

BEWELLNESS

THE UNIQUE WELLNESS COLLECTION

Be Healthy, Be Relaxed, Be Well

Het is tijd voor een nieuwe stap. Met onze groeiende collectie wellnessresorts, ons WellnessInstituut en de Wellness Giftcard wordt het tijd voor één overkoepelende naam: BeWellness. Wij bieden met onze unieke BeWellness collectie een dagje ultieme ontspanning, vol rust en ruimte. Ruimte om te ontspannen en ruimte om je hoofd leeg te maken. Bij onze resorts kom je tot rust en zet je de wereld even op pauze. Dat is onze missie.

SpaWeesp Herfst 5

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp.

Ontdek de classic resorts 

Elysium Lente 9

BEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

Ontdek de DELUXE resorts 

Thermen Barendrecht Herfst Winter 10

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Een ware wellnessbeleving op sterrenniveau, dat kan bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar de beste service en gastbeleving op maat. 

Ontdek de exclusive resorts