Activatiecode verzilveren

Albert Heijn

Wat leuk dat je bij Albert Heijn een e-ticket voor een dagje wellness hebt gekocht. Nu alleen nog een reservering maken via de site van het wellnessresort waar jouw e-ticket van is en het ontspannen kan beginnen. Selecteer het gekozen wellnessresort en klik op e-ticket(s) verzilveren. Doorloop de stappen om je reservering compleet te maken en kom binnenkort genieten van een dagje sauna!

Selecteer jouw gekozen resort

Kies hieronder jouw favoriete resort waar jij een e-ticket voor hebt gekocht en verzilver jouw e-ticket voor een heerlijk dagje wellness.

Be Wellness resorts

VERZILVER JOUW E-TICKET

  1. Kies jouw favoriete wellnessresort;
  2. Klik op e-ticket verzilveren;
  3. Vul de unieke 13-cijferige e-ticketcode(s) in en klik op volgende (1 e-ticketcode is geldig voor 1 persoon);
  4. Kies de gewenste datum en tijd;
  5. Maak je reservering compleet met leuke extra's;
  6. Vul je gegevens in en ontvang een bevestiging in de mail;
  7. Neem je reserveringsbevestiging mee naar het wellnessresort. Het aantonen van deze bevestiging kan zowel geprint als digitaal;
  8. Geniet van een heerlijk dagje wellness!
SpaWeesp Herfst 5

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp.

Ontdek de classic resorts 

Elysium Lente 9

BEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

Ontdek de DELUXE resorts 

Thermen Barendrecht Herfst Winter 10

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Een ware wellnessbeleving op sterrenniveau, dat kan bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar de beste service en gastbeleving op maat. 

Ontdek de exclusive resorts