Activatiecode verzilveren

Wellness Landgoed De Valkenberg

A BEWELLNESS exclusive RESORT

Ga mee terug in de tijd en ontdek de oude schatten van Wellness Landgoed De Valkenberg.

Het landgoed kent al een rijke geschiedenis, maar wordt in 2023 omgetoverd tot een exclusief wellnessparadijs met een ruim aanbod aan sauna’s en baden, een luxe beautycentrum en een hoofdgebouw met 12 bijzondere hotelkamers in Barokstijl.

Bosrijke omgeving

De bosrijke grote tuin verwelkomt graag nieuwe saunagasten, maar krijgt nu nog regelmatig bezoek van de prachtige herten of andere verlegen bosbewoners. De natuurrijke omgeving brengt rust op luxe wijze en zorgt voor de welverdiende ontspanning.

Wellnesshotel

Het hoofdgebouw van Landgoed De Valkenberg zal, voor de echte wellnessliefhebber, genoeg ruimte bieden om meerdere dagen te komen ontspannen. In elke kamer waan je je voor even in de 17e eeuw op luxe wijze. Na een heerlijke overnachting kan je terecht voor een uitgebreid ontbijt, waarna je de gehele dag nog volledig kan onstpannen.

A BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORT

Een ware wellnessbeleving op sterrenniveau, dat kan bij Wellness Landgoed De Valkenberg.
Ervaar de beste service en gastbeleving op maat.

Valkenberg

Een rijke geschiedenis

De Valkenberg kent een bijzondere geschiedenis en gaat ver terug in de tijd. De eerste vermeldingen gaan tot omstreeks 1544. Na de Tweede Wereldoorlog wordt het landhuis geschonken aan het Rode kruis, zij toverde het om tot een uniek zorghotel. En nu, in 2023 krijgt het landgoed een nieuwe bestemming, namelijk een wellnessparadijs op een prachtig landgoed midden in de natuur.

BW Landkaart resort LV v2

Parkeren bij De Valkenberg

In het het heuvelachtige heidegebied de Posbank, nabij Arnhem, schittert Wellness Landgoed De Valkenberg. Het wellnessresort is makkelijk te bereiken en er is genoeg ruimte op de grote parkeerplaats langs de lange oprijlaan naar het prachtige landgoed. Ook zijn er voor de deur van het landgoed en aantal invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. 

Ontdek alle resortsOntdek de exclusive resorts

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.