Activatiecode verzilveren
Swirl beeldmerk

Wat neem je mee naar de sauna?

Heb je een dagje sauna ingepland of die wil je gaan inplannen, maar weet je niet precies wat je nu allemaal mee moet nemen? Misschien ga je wel voor het eerst naar de sauna en weet je niet wat je mee moet nemen. Wij zetten het graag voor je op een rij. Zo zorg je ervoor dat je goed bent voorbereid op jouw saunadag! 

Be Wellness handdoek

Badjas, handdoeken en badslippers

Bereid je optimaal voor op een dagje wellness door de juiste spullen in je tas mee te nemen. Het dragen van een badjas en slippers is verplicht, deze heb je dan ook echt nodig! Geen zorgen, heb je dit niet? Dit kan je altijd bij het wellnessresort huren. Pak ook twee (bad)handdoeken in, één voor in de sauna en de ander als je klaar bent met je saunadag.

Flesje water op houten achtergrond

Tips

Het is belangrijk om tijdens een dagje wellness goed te drinken. Wij raden je dan ook aan om een flesje water mee te nemen. Ben je dit toch vergeten? Geen zorgen deze worden ook verkocht in het wellnessresort! Wil je optimaal genieten van je wellnessdag? Neem dan eens een tijdschrift of een lekker boek mee zodat je tussen de saunarondes goed je rust kan pakken.

Badkelding sauna

Badkleding

Een dagje sauna is normaal gesproken zonder badkleding dus deze heb je eigenlijk niet nodig. Tenzij je een dagje sauna hebt ingepland op een badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Neem op deze dagen dan ook een bikini, badpak of zwembroek mee want zonder badkleding kan je geen gebruik maken van de sauna- en wellnessfaciliteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.