Activatiecode verzilveren
Swirl beeldmerk

BeWellness Deluxe Resorts

Luxe wellnessresorts met een ideale combinatie van luxe, hartelijkheid en beleving. Met aandacht voor persoonlijke service en die nét even die extra’s bieden waardoor jouw dagje wellness voelt als een weldadige mini-vakantie. Waar je jezelf weer even helemaal kunt opladen en volledig tot rust komt. Beleef een deluxe dagje sauna bij Elysium, Veluwse Bron, SpaSense of Hezemeer (BE)

Veluwse Bron Zomer 1

Ontdek Veluwse Bron

Tussen Apeldoorn en Zwolle vind je het uitgestrekte en veelzijdige wellnessresort Veluwse Bron. Het resort bevindt zich midden in de Veluwse natuur en ligt aan een uitgestrekt natuurmeer. Veluwse Bron biedt een groot scala aan sauna´s, baden en andere wellnessfaciliteiten waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het is een echte droombestemming waar rust en ontspanning voorop staan.

Ontdek Veluwse bronBekijk alle wellnessresorts

Elysium Winter 12

Ontdek Elysium

In de natuur van Bleiswijk, dichtbij Rotterdam en Den Haag, ligt het wereldse wellnessresort Elysium. Met een groot aantal aan sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot het meest uitgebreide resort van Nederland. Maak jouw saunadag compleet met een hapje en een drankje, lunch of diner in het restaurant of op het terras. Droom weg in dit sfeervolle wellnessresort en geniet van alles wat Elysium te bieden heeft.

Ontdek ElysiumBekijk alle wellnessresorts

SpaSense Winter 10

Ontdek SpaSense

Wellnessresort SpaSense ligt in Geldrop, ten zuiden van Eindhoven. Dit wellnessresort is kleinschalig, gastvrij en gezellig en biedt verschillende faciliteiten voor een ontspannen dagje wellness. Naast de wellnessfaciliteiten biedt SpaSense een bijzondere en veelzijdige menukaart. Neem plaats in het restaurant en geniet van de gerechten die met zorg voor je zijn bereid.

Ontdek SpasenseBekijk alle wellnessresorts

Hezemeer Lente 10

Ontdek Hezemeer

Het wellnessresort ligt midden in de bossen, in de groene omgeving van de Antwerpse Kempen. Dit luxe resort beschikt over verschillende sauna’s en baden waar jij volledig tot rust kunt komen. Stap bijvoorbeeld in de Siriussauna of ontspan in het Biosanarium en geniet van de sterrenhemel in deze sauna. Neem plaats in het restaurant of op het terras en ontdek ook de uitgebreide menukaart. Met een hapje en een drankje maak jij jouw dagje wellness helemaal compleet.

Ontdek hezemeerBekijk alle wellnessresorts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.