Activatiecode verzilveren

Veluwse Bron

★★★★
A BEWELLNESS DELUXE RESORT

Een adembenemend uitzicht over een prachtig meer en totale rust midden op de Veluwe. Een dag in dit uitgestrekte wellness gebied voelt als een vakantiedag op een ware droombestemming.

Tijdens het opwarmen in de heerlijke baden en sauna’s van wellnessresort Veluwse Bron geniet je van de bijzondere Veluwse natuur. Meer dan 30 wellnessfaciliteiten, verrassende thema’s, een ligweide aan een groot meer en de Kneipp kuurtuin geven ruimte voor een uitgebreid en variërend dagje wellness.

ONTDEK HET BUFFET

Uniek bij Veluwse Bron is het lunch- of dinerbuffet. Soep, diverse soorten broodjes, warme en koude hapjes en een breed assortiment aan desserts. Er is genoeg aanbod voor een uitgebreide pauze tussen de saunarondes door.

Badkledingdagen

Vind je het spannend om naakt naar de sauna te gaan of draag je gewoon liever badkleding tijdens jouw dagje wellness? Bij Veluwse Bron is het iedere maandag en laatste zondag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht, op reguliere dagen is het dragen van badkleding niet toegestaan.

Meer informatie

Veluwse Bron Winter 16

Sauna's

De verschillende saunaroutes bieden veel privacy, wat dit resort ideaal maakt voor de beginnende saunabezoeker. De ontspannen ontdekkingstocht door het saunadorp begint met een bezoek aan Wildobservatie sauna, om vervolgens één van de opgietsessies in de Herra sauna te ervaren. Een zwaaisessie met prachtig uitzicht over het meer. Wie wil dat nou niet!

Bekijk de sauna's

Veluwse Bron Winter 6

Baden

Warm op in één van de heerlijke baden van Veluwse Bron.  Pak een moment van rust in het zoutwaterbad tijdens een ontspannen floatsessie of stap in een koud dompelbad en ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness.

Bekijk de Baden

20190726 IWR Elysium restaurant Puur 06

Restaurant

Gedurende de dag is er genoeg ruimte om bij te komen in het restaurant met de smaakvolle gerechten van de menukaart of te genieten van een hapje of drankje in de zon op het grote terras. Ontdek het lunch- of dinerbuffet met diverse soorten warme en koude hapjes. Plof neer en geniet van een voedende saunabreak.

A BeWellness deluxe resort

BeWellness deluxe resorts zijn luxe resorts met een ideale combinatie van luxe, hartelijkheid en beleving.
Met aandacht voor persoonlijke service, waardoor je dagje wellness bij Veluwse Bron
voelt als een weldadige mini-vakantie. 

BW Landkaart resort VB v2

CENTRAAL GELEGEN

Veluwse Bron ligt midden in een prachtige natuurgebied op de Veluwe en heeft een centrale ligging. Het uitzicht over het meer is adembenemend en rust en stilte is hier gegarandeerd. Er is voldoende parkeergelegenheid op de daarvoor bestemde parkeervakken direct naast het wellnessresort. 

Ontdek alle resortsOntdek de deluxe resorts

Zwaluwhoeve Winter 4

Wellness Events

Tijdens je saunadag bij Veluwse Bron worden er gratis Opgietingen verzorgd door onze saunameesters. Naast de gratis Opgietingen worden er ook betaalde rituelen aangeboden die verzorgd worden door onze medewerkers. Deze worden dagelijks aangeboden op diverse tijdstippen. Beleef ook onze Wellness Events, jaarlijks worden er diverse weekenden georganiseerd waar beleving voorop staat. 

Ontdek de Wellness EventsOntdek de rituelen

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.