Activatiecode verzilveren

Hezemeer

A BEWELLNESS deluxe RESORT

In de groene bossen van de Antwerpse Kempen ligt Hezemeer. Een wellnessresort waar alles draait om luxe en comfort. 

Ontdek de unieke opgietingen, warm weer helemaal op, sluit je ogen en relax. In de Eventsauna organiseren de saunameesters regelmatig gevarieerde opgietingen of löyly’s. De wellnessdag beginnen met een glaasje Cava of juist een verfrissend sapje? Bij Hezemeer kan het allemaal.

Culinair genieten

In het restaurant van Hezemeer worden de meest culinaire gerechten op bourgondische wijze klaargemaakt en geserveerd. Ontdek de specialiteiten van de chef en dompel jezelf na een heerlijke maaltijd nog even onder in de baden van dit ware kuuroord.

Rustgevende tuin

Ervaar tijdens jouw dagje wellness de pure rust. De tuin straalt rust uit waardoor je echt even kan relaxen. Loop eens een rondje, ontdek de bijzondere faciliteiten waaronder het Silicium bad en neem plaats op de ligweide. 

Hezemeer Lente 2

SAUNA'S

Warm op in het Biosanarium en sluit vooral niet je ogen om te genieten van de kleurrijke sterrenhemel. Ontdek de opgietingen in de Eventsauna en warm je spieren op in de infraroodsauna. Het aanbod aan sauna's bij Hezemeer is zeer gevarieerd zodat je echt volledig aan ontspanning toe komt.

Bekijk de sauna's

Hezemeer Winter 1

Baden

Het voetenpad van het Siliciumbad leidt de weg naar de zwemvijver waar genoeg ruimte is om weer helemaal af te koelen. Toe aan een moment van pure ontspanning? Neem plaats in één van de fijne whirlpools en geniet.

Bekijk de baden

Oud

RESTAURANT

Neem tijdens jouw dagje uit bij Hezemeer de tijd om bij te kletsen in het restaurant. Dit is een ware toevoeging aan jouw saunadag bij Hezemeer. Ontdek de chef-specials voor de exclusieve bourgondische gerechten.

A BEWELLNESS DELXUE RESORT

BeWellness deluxe resorts zijn luxe resorts met een ideale combinatie van luxe, hartelijkheid en beleving.
Met aandacht voor persoonlijke service, waardoor je dagje wellness bij Hezemeer
voelt als een weldadige mini-vakantie. 

BW Landkaart resort HM v2

Slechts 20 minuten van Nederland

Wist je dat sauna Hezemeer nabij de Nederlandse grens in Laakdal (BE) is gevestigd? Een dagje sauna bij Hezemeer voelt als een ware mini-vakantie.

Ontdek alle resortsOntdek alle deluxe resorts

Oud

Wellness Events

Tijdens je saunadag bij Hezemeer worden er gratis opgietingen verzorgd door onze saunameesters. Naast de gratis opgietingen worden er ook betaalde rituelen aangeboden die verzorgd worden door onze medewerkers. Deze worden dagelijks aangeboden op diverse tijdstippen. Beleef ook onze Wellness Events, jaarlijks worden er diverse weekenden georganiseerd waar beleving voorop staat.

Ontdek de wellness eventsOntdek de rituelen

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.