Activatiecode verzilveren
Swirl beeldmerk

BeWellness Exclusive Resorts

De exclusive resorts tillen de ervaring van een dagje wellness naar een hoger plan. Met de beste service in zijn klasse en gastbelevingen op maat. Ervaar een ultieme wellnessbeleving op vijfsterren niveau. Voor een dagje wellness die je als gast nog lang zal heugen. Ontdek de exclusive resorts Thermen Barendrecht en De Valkenberg.

Thermen Barendrecht Herfst Winter 4

Ontdek Barendrecht

Thermen Barendrecht: is een prachtig en zeer stijlvol en volledig gerenoveerd wellnessresort. Het resort is een waar luxeparadijs voor een ultieme wellnesservaring op sterrenniveau. Een weldadig rustpunt om even te ontvluchten aan het drukke leven. Het zal je aan niets ontbreken tijdens je verblijf bij Thermen Barendrecht. Je wordt persoonlijk verwelkomd door één van onze gastvrouwen. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor je is geregeld. Je hoeft deze dag maar één ding te doen.. Genieten van een unieke en onvergetelijke wellnesservaring.

Ontdek Thermen barendrechtBekijk alle wellnessresorts

Valkenberg v2

Ontdek De Valkenberg

In het Gelderse dorp Rheden vlakbij Arnhem ligt het bijzondere landgoed De Valkenberg. Het landgoed kent al een oude geschiedenis, maar wordt in 2023 omgetoverd tot een exclusief wellnessparadijs met een ruim aanbod aan sauna’s en baden, een luxe beautycentrum en een hoofdgebouw met twaalf bijzondere hotelkamers in Barokstijl.

Ontdek de valkenbergBekijk alle wellnessresorts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.