Activatiecode verzilveren

SpaWeesp

A BEWELLNESS CLASSIC RESORT

Palmbomen, de groene tuin en oogverblindende lavendel langs het sfeervolle buitenbad. Bij Spaweesp is het genieten van ontspanning in Mediterraanse sferen.

Ga mee op reis naar een wereld van ontspanning en beleef de Duizend-en-één-nachten sferen. Bij één van de vele wellnessrituelen worden de zintuigen voorzichtig geprikkeld en krijgt het lichaam een flinke boost. Begin, na een bezoek aan de beauty specialisten, aan de laatste saunaronde en aanschouw in de Panoramasauna de betoverende zonsondergang.

Mediterraans genieten

Je waant je echt even in een tropisch oord tijdens je bezoek aan SpaWeesp. Ontdek de ruime keuze aan sauna's en geniet van het uitzicht op de tuin of sluit even je ogen op een ligbedje of in een hangmat. Eindeloos zonnen in de ligweide, dat is een feit in de zomer! 

Badkledingdagen

Om iedereen een kans te geven om sauna en wellness te ontdekken, zijn er badkledingdagen in het leven geroepen, op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht. Iedere maandag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij SpaWeesp.

Meer informatie

SpaWeesp Lente 1

Sauna's

Geniet van de geuren van de rozensauna, de rust in de stiltesauna en aanschouw in de panoramasauna de betoverende zonsondergang. Ben jij een doorgewinterde saunaganger? Dan is de Kelosauna een ware beleving! Hier worden dagelijks opgietingen verzorgd voor die échte sauna ervaring.

Bekijk de sauna's

SpaWeesp Zomer 1

Baden

Warm jezelf op in het voetenbad voor een perfect begin van jouw saunadag, lekker bubbelen in één van de whirlpools of jezelf onderdompelen in het dompelbad voor de ideale afkoeling. Geniet ook van het prachtige uitzicht op de tuin vanuit het grote Amarantos buitenbad.

Bekijk de baden

SpaWeesp Herfst 1

Restaurant

Terwijl je de gerechten van de menukaart proeft in het sfeervolle restaurant, begeef je je voor even op een zuidelijke bestemming. Neem plaats op het grote terras en voel hoe de zonnestralen jouw huid weer verwarmen.

A BEWELLNESS CLASSIC RESORT

Beleef een ontspannen dagje wellness bij SpaWeesp, een BeWellness classic resort.
Een comfortabel en gastvrij wellnessresort voor een goede prijs.
Geniet van comfort, service en kwaliteit.

BW Landkaart resort SE v2

Ligging

Ervaar een oase van rust onder de rook van Amsterdam. Hier ligt het prachtige en verrassende SpaWeesp. Parkeer de auto gratis op de ruime parkeerplaats en ontspan! Je kan bij SpaWeesp makkelijk een hele dag vertoeven, pure ontspanning is waar het om draait.

Ontdek alle resortsOntdek de Classic Resorts

SpaWeesp Winter 7

Wellness Events

Tijdens je saunadag bij SpaWeesp worden er gratis opgietingen verzorgd door onze saunameesters. Naast de gratis opgietingen worden er ook betaalde rituelen aangeboden die verzorgd worden door onze medewerkers. Deze worden dagelijks aangeboden op diverse tijdstippen. Beleef ook onze Wellness Events, jaarlijks worden er diverse weekenden georganiseerd waar beleving voorop staat.

Ontdek de wellness events Ontdek de rituelen

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.