Activatiecode verzilveren
Swirl beeldmerk

BeWellness Classic Resorts

Beleef een ontspannen dagje sauna bij de BeWellness classic resorts. Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp.

20211020 IWR SpaPuur kelosauna 4

Ontdek SpaPuur

Een comfortabel en gemoedelijk resort, kleinschalig en persoonlijk maar biedt alle facetten voor een compleet en ontspannen dagje wellness. Met een ruime en sfeervolle tuin, een prachtig zwembad die van binnen naar buiten gaat en een prachtig ingericht restaurant. Bij SpaPuur vind je dé grootste Kelo opgietsauna van Brabant.

Ontdek SpaPuurBekijk alle wellnessresorts

SpaWell Herfst 8

Ontdek SpaWell

Hét mooiste wellnessresort van het Noorden. Dit kleinschalige en gemoedelijke resort biedt een variatie aan verschillende soorten sauna’s, baden  en andere wellnessfaciliteiten. Een heerlijke plek om je even helemaal terug te trekken en tot rust te komen. Stap in de zoutsteensauna, geniet van het uitzicht op de prachtige tuin in de panorama sauna of prikkel je zintuigen in de film sauna.

Ontdek SpaWellBekijk alle wellnessresorts

SpaWeesp Herfst 2

Ontdek SpaWeesp

In een natuurrijk buitengebied aan de Vecht en vlakbij Amsterdam vind je het bijzondere wellnessresort SpaWeesp. Door haar Mediterrane sfeer waan je je in een andere wereld en kom je helemaal tot rust. Stap in de rozensauna, geniet van de rust en de stilte in de stiltesauna, of ontdek de tuin vanuit de panoramasauna. Neem een duik in het bijzondere en verwarmde Amarantos buitenbad. 

Ontdek SpaWeespBekijk alle wellnessresorts

Zwaluwhoeve Winter 7

Ontdek Zwaluwhoeve

in de buurt van Harderwijk, in de Veluwse natuur, vind je het wellnessresort Zwaluwhoeve. Dit unieke wellnessresort is deels gevestigd in een authentieke, sfeervolle boerderij. Ontdek de verschillende soorten wellnessfaciliteiten die Zwaluwhoeve te bieden heeft. Een ultiem dagje wellness is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Neem plaats in het selfservice restaurant en geniet van de gerechten die de koks vers en met liefde voor jou bereiden.

Ontdek ZwaluwhoeveBekijk alle wellnessresorts

Thermen Holiday Herfst 11

Ontdek Thermen Holiday

Een oase van rust, midden in de Randstad. Dit wellnessresort beschikt over verschillende sauna’s en andere bijzondere wellnessfaciliteiten. Breng een bezoek aan de Japanse sauna op drie meter hoogte of stap in de bijzondere Hobbitsauna met infraroodlicht. Kom tot rust in de baden van de Kruidentempel, geniet van het bijzondere Hamambad en waan je in een andere wereld. 

Ontdek Thermen HolidayBekijk alle wellnessresorts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.