Activatiecode verzilveren

SpaWell

A BEWELLNESS CLASSIC RESORT

Stap binnen in het meest gezellige wellnessresort van het hoge Noorden. 

Bij SpaWell geniet je van unieke sauna’s, klets je bij in het restaurant en droom je weg bij een ontspannen saunaritueel. Na een uitgebreide saunaronde nemen de beautyexperts je mee op reis naar de wereld van ontspanning en zorgen ze met hun massagetechnieken voor een fluweelzachte huid. Ontdek de unieke wellnessfaciliteiten en geniet.

Gemoedelijke sfeer

SpaWell staat echt bekend om de gemoedelijke gezellige sfeer in het wellnessresort. Je komt helemaal tot rust en je kan je volledig in de watten laten leggen door de masseurs tijdens een behandeling of uitgebreid eten en drinken in het gezellige restaurant.

Badkledingdagen

Een bezoekje aan de sauna hoort dat nou naakt? Officieel wel maar dit geldt niet op de speciale badkledingdagen! Op deze dagen kan je uitsluitend in badkleding terecht, terwijl dat op andere dagen juist niet toegestaan is. Ervaar hoe fijn een dagje wellness is in jouw bakpak, bikini of zwembroek.

Meer informatie

SpaWell Herfst 6

Sauna's

Opwarmen in één van de Kelo sauna’s of zintuigen laten prikkelen in de Filmsauna. In het hele wellnessresort hangt een gemoedelijke sfeer en is er ruime keuze uit verschillende sauna’s en baden. Welke sauna is jouw favoriet?

Bekijk de Sauna's

SpaWell Lente 7

Baden

Pak een moment van rust in één van de heerlijk verwarmde baden van het wellnessresort. Warm rustig op in het voetenbad, klets gezellig bij in één van de bubbelbaden of dompel jezelf onder in het dompelbad. Ontdek jouw favoriete baden en kom volledig tot rust. 

Bekijk de baden

SpaWell Herfst 11

Restaurant

Jouw dagje wellness is pas compleet als je even lekker kan bijtanken en genieten van een hapje, drankje of complete maaltijd. Zorg voor een rust moment en plof neer in het gezellige restaurant.

A BeWellness classic resort

Beleef een ontspannen dagje wellness bij SpaWell, een BeWellness classic resort.
Een comfortabel en gastvrij wellnessresort voor een goede prijs.
Geniet van comfort, service en kwaliteit.

BW Landkaart resort SW v2

Gelegen in het hoge Noorden

SpaWell is een prachtig knus wellnessresort in het Noorden van Nederland waar beleving centraal staat. Op nog geen 20 minuten rijden van Groningen en nog geen 18 minuten rijden vanaf Assen, komt lichaam en geest weer volledig in balans. Het wellnessresort beschikt over een ruime parkeergelegenheid waar je jouw auto kunt parkeren.

Ontdek alle resortsOntdek de classic resorts

SpaWell Herfst 5

Wellness Events

Tijdens je saunadag bij SpaWell worden er gratis Opgietingen verzorgd door onze saunameesters. Naast de gratis Opgietingen worden er ook betaalde rituelen aangeboden die verzorgd worden door onze medewerkers. Deze worden dagelijks aangeboden op diverse tijdstippen. Beleef ook onze Wellness Events, jaarlijks worden er diverse weekenden georganiseerd waar beleving voorop staat. 

Ontdek de Wellness EventsOntdek de rituelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.