Activatiecode verzilveren

Thermen Barendrecht

A BEWELLNESS exclusive RESORT

Gastvrij genieten van een dag gevuld met pure ontspanning en culinaire gerechten. Ervaar de kunst van het genieten bij Thermen Barendrecht.

Laat je betoveren bij Thermen Barendrecht, het wellnessresort in Zuid-Holland, gelegen onder de rook van Rotterdam. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat je tijdens het saunabezoek echt tot rust komt. De ruimtes in het wellnessresort hebben een eigen geur, thema of temperatuur en zijn geïnspireerd op kunstwerken van oude meesters. Ontdek ze allemaal!

Persoonlijke service op maat

Kies voor een relaxmoment in de Ibiza Lounge, De Nachtwacht of de Loungeruimte en ontdek de kunst van het genieten. Onze beautyexperts leggen je graag in de watten door het lichaam weer een boost te geven met fijne behandelingen en unieke massagetechnieken. Bij Thermen Barendrecht doen we er alles aan om je echt een ultieme wellnesservaring te bieden.

Culinaire Beleving

In het restaurant van Thermen Barendrecht staan ware smaaksensaties op je te wachten, al dan niet gecombineerd met bijpassende wijnen. Neem plaats bij de prachtige bar en laat je verrassen door heerlijke cocktails en bijpassende snacks. Of geniet bij de haard van een kopje koffie met gebak en klets gezellig bij of neem de tijd voor een goed boek.

Thermen Barendrecht Herfst Winter 10

Sauna's

Ontdek de prachtige ruimtes van Thermen Barendrecht met elk een eigen geur, temperatuur en wisselende luchtvochtigheid. Geniet van een opgieting in de Kelo sauna en geef je huid en longen een boost in de zoutsteensauna. Kies dé perfecte sauna die bij je past en geniet.

Bekijk de sauna's

Thermen Barendrecht Zomer Lente 14

Baden

In alle rust ontdek je bij Thermen Barendrecht de heerlijke baden. Aanschouw de meesterwerken op het kunstplein, waar de klassieke muziek en warme stoom zorgt voor een ontspannen sfeer. Laat je spieren ontspannen in de whirlpools en drijf de ontspanning tegemoet in het zoutwaterbad.

Bekijk de baden

Thermen Barendrecht Zomer Lente 2

Restaurant

Bij Thermen Barendrecht geniet je van exclusieve gerechten tijdens jouw dagje wellness. Proef de smaaksensaties van de chef en laat je culinair verrassen. Ontdek het á la carte menu en laat je adviseren voor bijpassende wijnen. 

A BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORT

Een ware wellnessbeleving op niveau, dat kan bij Thermen Barendrecht.
Ervaar de beste service en gastbeleving op maat.

BW Landkaart resort TB v2

Ontspannen in Zuid-Holland

Thermen Barendrecht is gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Als gast van het wellnessresort kan je de auto gratis parkeren. Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen door de guest relations officers. Zij zullen er alles aan doen om het je zo comfortabel mogelijk te maken. 

Ontdek alle resortsOntdek de exclusive resorts

Thermen Barendrecht Herfst Winter 4

Wellness Events

Tijdens je saunadag bij Thermen Barendrecht worden er gratis opgietingen verzorgd door onze saunameesters. Naast de gratis opgietingen worden er ook betaalde rituelen aangeboden die verzorgd worden door onze medewerkers. Deze worden dagelijks aangeboden op diverse tijdstippen. Beleef ook onze wellness events, jaarlijks worden er diverse weekenden georganiseerd waar beleving voorop staat. 

Ontdek de wellness eventsOntdek de rituelen

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.