Activatiecode verzilveren

Thermen Holiday

A BEWELLNESS CLASSIC RESORT

Ervaar de wonderen van de wellness midden in de Randstad en ontsnap aan de drukte van alledag bij wellnessresort Thermen Holiday.

Met het ruime aanbod van verschillende sauna’s en warme en koude baden, wordt elke saunabezoeker meegenomen naar een wereld van ontspanning en rust. Even tot rust komen zonder hoge temperaturen? Dat kan in de Oosterse rustruimte, maar ook buiten in de hangmatten of op de ligbedden is genoeg plek om te genieten van de frisse buitenlucht en een korte powernap.

Uitrusten bij Thermen Holiday

In de prachtige tuin van Thermen Holiday is de perfecte plek om je tijdens een dagje wellness even terug te trekken en tot rust te komen. En om ervoor te zorgen dat jij fysiek én mentaal tot rust kan komen, zijn er grote rustruimtes waar je na een saunaronde even kan ontspannen, geheel in Oosterse sfeer voor een extra unieke beleving. 

Badkledingdagen

Draag je liever badkleding tijdens jouw dagje wellness, of ga je voor het eerst naar de sauna? Bij Thermen Holiday is het iedere dinsdag en in het weekend om en om op zaterdag en zondag badkledingdag, op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht.

Meer informatie

Thermen Holiday Herfst 10

Sauna's

Ontdek tijdens jouw dagje wellness een tal van moderne sauna's zowel binnen als buiten. De grote tuin verrast je steeds weer met unieke sauna’s zoals de Hobbitsauna, Filmsauna of de Siberische banja. Elke ruimte heeft zijn eigen thema en gemoedelijke sfeer.

Bekijk de sauna's

Thermen Holiday Winter 14

Baden

Ervaar warme baden, dompelbaden, prikkel je zintuigen in de Kruidentempel én ervaar het vernieuwde Hamam bad! Ontdek hier de oudste tradities van de wellness en beleef in dit prachtige badhuis unieke wellnessrituelen.

Bekijk de baden

Thermen Holiday Herfst 5

Restaurant

Ervaar de wondere wereld van wellness ook in het restaurant van Thermen Holiday. Een dagje sauna is niet compleet zonder een bezoekje aan het restaurant. Neem plaats en geniet van smakelijke gerechten en heerlijke drankjes.

A BeWellness classic resort

Beleef een ontspannen dagje wellness bij Thermen Holiday, een BeWellness classic resort.
Een comfortabel en gastvrij wellnessresort voor een goede prijs.
Geniet van comfort, service en kwaliteit.

BW Landkaart resort TH v2

Oase van rust middenin de Randstad

In Schiedam, vlakbij Den Haag en Rotterdam ligt Thermen Holiday. Dit prachtige resort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, wat het dé ideale plek maakt om even te ontvluchten van de drukte in de Randstad. Parkeer je auto gratis bij het wellnessresort op het aangelegen parkeerterrein.

Ontdek alle resortsOntdek de Classic Resorts

Thermen Holiday Herfst 4

Wellness Events

Tijdens je saunadag bij Thermen Holiday worden er gratis opgietingen verzorgd door onze saunameesters. Naast de gratis opgietingen worden er ook betaalde rituelen aangeboden die verzorgd worden door onze medewerkers. Deze worden dagelijks aangeboden op diverse tijdstippen. Beleef ook onze Wellness Events, jaarlijks worden er diverse weekenden georganiseerd waar beleving voorop staat. 

Ontdek de Wellness EventsOntdek de rituelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.