Activatiecode verzilveren

Zwaluwhoeve

A BEWELLNESS CLASSIC RESORT

Ouderwets genieten in een authentieke Veluwse boerderij, heerlijke wellness geuren en ontspannende klanken. Maak bij Zwaluwhoeve kennis met de wereld van wellness.

In het midden van ons land in Hierden vind je het prachtige wellnessresort Zwaluwhoeve. Een wellnessresort dat een oppervlakte telt van wel 50.000 m2. Hoewel dit enorm klinkt, voelt het er knus en komt de ontspanning je al bij binnenkomst tegemoet. Zwaluwhoeve is een wellnessresort met een groot aanbod voor de fervente saunabezoeker. 

DE CULINAIRE MARKT

Ontdek hét restaurant van Zwaluwhoeve, de Culinaire Markt waar onze koks dagelijks gezonde en verse gerechten klaarmaken voor onze gasten. Een verse pizza direct uit de oven, oosterse saté, salades, gebak of een kleine snack. In dit selfservice restaurant vul je zelf een dienblad met smakelijke gerechten en plof je neer in het restaurant voor een voedzame pauze tussen de saunarondes door.

Badkledingdagen

Voor de gasten die zich liever niet volledig blootgeven tijdens hun saunabezoek, zijn er wekelijks badkledingdagen. Zwaluwhoeve is hét BeWellness resort met de meeste badkledingdagen. Een paar keer per week kunnen gasten in badkleding genieten van alle wellnessfaciliteiten maar ook in het weekend. 

Meer informatie

Zwaluwhoeve Winter 7

Sauna's

Neem de tijd om alle sauna's te ontdekken tijdens jouw bezoek aan het resort. Bouw de warmte rustig om en start jouw dagje wellness met een sauna die een milde temperatuur heeft tot 65°C. Vervolgens kan je de sauna's kiezen met een hogere temperatuur of beleef een ontspan moment in de warmste sauna's van het resort!

Bekijk de sauna's

Zwaluwhoeve Herfst 5

Baden

Pak een moment van rust in één van de heerlijk verwarmde baden van het wellnessresort. Geniet vanuit de whirlpools van een prachtig uitzicht over de ruim opgezette tuin of zwem een rondje in het verwarmde buitenbad. Uiteraard is het ook mogelijk om af te koelen, stap hiervoor eens in het dompelbad voor dé ultieme cooling down. 

Bekijk de baden

Zwaluwhoeve Winter 12

Restaurant

Start jouw saunadag met een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje in onze Culinaire Markt. Neem tussen de sauna rondes door ook de tijd om lekker uit te rusten in het restaurant en geniet van een smakelijke lunch of diner. Er is voldoende keuze in ons self-service restaurant waar onze koks lekkere gerechten voor de gasten bereiden. 

A BeWellness classic resort

Beleef een ontspannen dagje wellness bij Zwaluwhoeve, een BeWellness classic resort.
Een comfortabel en gastvrij wellnessresort voor een goede prijs.
Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve.

BW Landkaart resort ZH v2

Centraal gelegen

Zwaluwhoeve, het meest centrale wellnessresort van Nederland vind je op de Veluwe. Het wellnessresort is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf treinstation Nunspeet. Daarnaast beschikt Zwaluwhoeve over een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. 

Ontdek alle resortsOntdek de Classic Resorts

Zwaluwhoeve Winter 4

Events

Tijdens je saunadag bij Zwaluwhoeve worden er gratis opgietingen verzorgd door onze saunameesters. Naast de gratis opgietingen worden er ook betaalde rituelen aangeboden die verzorgd worden door onze medewerkers. Deze worden dagelijks aangeboden op diverse tijdstippen. Beleef ook onze Wellness Events, jaarlijks worden er diverse weekenden georganiseerd waar beleving voorop staat. 

Ontdek de Wellness EventsOntdek de rituelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Als je een echte (soon to be) wellnessliefhebber bent;
  • Je graag wellness tips van onze experts ontvangt;
  • Je exclusieve en scherpe aanbiedingen in je mailbox wilt ontvangen.